Пейнтбол турнир по филма Хитман““

Благодарение на Александра филмс, кино комплекси Арена и Пейнтбол България двадесет човека спечелили ваучер от комплекси кино Арена ще участват в сценарийната игра по филма "Хитман", която ще се проведе на 27.01.2008 г. на игрището на Пейнтбол България в столичния комплекс Младост IV от 10:00 часа. Предлагаме ви подробности за играта.

Сценария

Служител 47 на Агенция, която официално не съществува, пристига в града за да извърши поредната екзекуция. Агент 47 застрелва със снайпер Президента и въпреки, че според него той си свършва перфектно работата официалната версия е, че Михайл Беликов е бил само ранен. С което Хитман разбира, че е попаднал в заговор и Президента има двойник, който е поръчал убийството. Единствения начин Агент 47 да се измъкне от създалата се ситуация е  да убие и двойника довършвайки мисията, за която е бил нает.

Играта

В играта участват двадесет човека спечелили ваучер от комплексите кино Арена (вижте пълния списък = http://www.paintballbulgaria.com/45.php ) на 21.12.2007. Всеки от двадесетимата ще играе веднъж  Агент 47 и веднъж Михайл Беликов/Президент 2. Президент 1 ще бъде от екипа на Пейнтбол България.

Подготовка и местоположение на операцията

Агент 47 получава информация с карта и точното място на Президента, както и негова снимка.
Началото на играта се дава, когато Агент 47 е на 3-ия етаж на сграда в строеж въоръжен със пейнтбол снайпер зареден с 50 топчета. Първата му цел е да застреля Президент 1, след което може да стреля и по охранителите му с пейнтбол снайпера. Веднага след това получава  информация, че Президента има двойник и неговото сегашно местоположение. С това приключва първата му задача, оставя снайпера на мястото от където го е взел и изважда двата си пейнтбол пистолета всеки зареден с по 200 топчета! Целта на втората му задача е да се придвижи до сградата, където е базата на Президент 2. Там започва третата му задача – елиминирането на Президент 2. Ако изпълни и третата  си задача Агент 47 трябва да стигне до точката за евакуация, която е последната му четвърта задача.

Осемнадесетте служители на ФСБ са въоръжени с пейнтбол пушки заредени с по 15 топчета всяка и са разпределени както следва:
– шестима пазят Президент 1, които се намира на външното игрище. Допреди изстрела те не гледат към сградата. След него те нахлуват в сградата, за да неутрализират заплахата;
– другите шестима са на партера на сградата, от която Агент 47 ще стреля и след изстрела първи атакуват горните позиции на сградата;
– последните шест служители са в ниската сграда, която е в близост до основната и охраняват Михайл Беликов/Президент 2. Според тях зависи дали да се притекат на помощ  на останалите от ФСБ или да останат на място и да охраняват Президент 2, които не бива да сменя местоположението си!

Персонажи:

Агент 47
Роден и възпитан да стане истински (първичен) убиец, Агент 47 е педантичен в подготовката си, неоткриваем по време на екзекуциите, и полага изключително внимание да не остави следи зад себе си. Той обезкосмява тялото си напълно, за да не остави някакви следи на  мястото на действие. Агент 47 е обсебен от самата процедура по подготовката, която започва с оръжието което ще използва – напр. twin .68 Tippmann 98 custom markers , както и дрехите които ще носи – черен гащеризон и червена вратовръзка. Той е майстор в смесването си с тълпата, често е маскиран подходящо с цел да се присъедини към определена група хора. Неговият единствен отличителен белег е татуирания баркод на врата му, обикновено прикрит с яка. Ние не знаем кой и поради каква причина е направил тази татуировка.

Руският отбор

Ръководител на руския отбор: Михаил Беликов
Той е известна фигура в политическия живот на Русия и бързо печели славата си. Чуждите правителства се страхуват от евентуалното му официално избиране на ръководен пост поради марксистките му възгледи. Той и семейството му са привърженици на така наречените руснаци, подкрепящи политиката на „студената война”, известен е още и с това, че наема тайни агенти и използва криминално проявени организации, които да изпълняват заповедите му. Понякога това е човек от народа, понякога политически опонент.
Той е следващата жертва на Агент 47.

Допълнителни участници:

Останалите участници от този отбор са членове на ФСБ.

Правила

Всички участниците трябва да имат навършени 14 години!

За повече информация относно правилата на играта Пейнтбол вижте тук: = http://www.paintballbulgaria.com/8.php

Рефери: 4

По време на играта край всяка от групите на охранителите, президентите и Агент 47 ще има рефери, които ще следят за правилното протичане на играта.

Време за изпълнение на мисията: 15:00 мин.

Точкуване:
Елиминиране на Президент 1 – 500 точки;
Елиминиране на Президент 2 в определеното време – 500 точки;
Време – засича се времето за изпълнение на мисията, играчът изпълнил всички задачи за най-кратко време ще бъде Победител.

Зони за елиминиране:
На Агент 47 е правоъгълник разположен на гърдите и на гърба му с размер 25 х 20 см
За охранителите и Президента важат попадения навсякъде по тялото, главата и маркера (пушката).

Всеки, който е убит кляка на земята и изчаква края на мисията.

Може да се събират муниции от убитите.

Общо времетраене за изпълнение на всичките подмисии в ролевата сценарийна игра 4 – 6 часа!

За повече информация: http://www.paintballbulgaria.com/hitman.php

Сподели в: