Певицата Светла Иванова беше специален гост в тазгодишния конкурс за избор на Царица Роза

Певицата Светла Иванова беше специален гост в тазгодишния конкурс-спектакъл по случай избирането и коронясването на Царица Роза 2013 в град Казанлък. Тази година градът отбелязва 110-тата годишнина от първия Празник на Розата.
Светла представи песни от новия си албум „Любов и кафе“ заедно с беквокалиста си Петър Бонев, на който е и музикален продуцент. Двамата изпълниха три дуета, а съгражданите на певицата я посрещнаха и изпратиха с бурни аплодисменти.
Казанлъчанката сподели, че преди 17 години самата тя е била една от претендентките за короната и пожела на момичетата „да намерят човека, в чиито очи ще са най-красивите за цял живот“. Светла сподели още, че с радост се връща в града, в който е отраснала, и който ставал все по-красив.
В конкурс-спектакъла взе участие и г-жа Нешка Робева, която освен с трупата си се изяви и като председател на журито. Преди да обяви името на победителката г-жа Робева каза, че е трудно да избереш най-красивата роза в букет от рози и посъветва момичетата „да намерят своя малък принц и дано той да не ги сложи в стъклен похлупак“.
Абитуриентката от Природо-математическата гимназия в Казанлък Юлия Попова бе избрана за Царица Роза 2013. Новата казанлъшка царица бе коронясана от кмета на града Галина Стоянова, в присъствието на японския посланик, досегашната Царица Роза 2012 Нели Славова и останалите 20 участнички в конкурса. Подгласнички на Юлия Попова станаха Петя Иванова – също възпитаничка на Природо-математическа гимназия, и Росица Иванова от СОУ „Екзарх Антим Първи".
Следващия концерт на Светла Иванова, заедно с Дамян Попов ще бъде на благотворителния бал за многодетните майки, организиран от списание „Кенгуру“ на 15-ти май в София.

Сподели в: