Паулу Коелю с нова книга

Новата книга на Паулу Коелю, "Изневяра". Авторът на „Алхимикът”, „Единайсет минути” и „Захир” доказва още веднъж, че е вещ познавач на женската душа.

ПАУЛУ КОЕЛЮ – "ИЗНЕВЯРА"

Книгата излиза на: 18.07.2014
Превод: Вера Киркова-Жекова                
Цена: 18 лв.                                                                               
Страници: 288
Издателство: ОБСИДИАН

Понякога е нужно да се изгубиш, за да откриеш себе си.

Приятелите на Линда смятат, че е жена с късмет. Съпругът й финансист продължава да е влюбен в нея след десетгодишен брак. Линда има две прекрасни деца, работи в голям вестник в Женева, прекарва отпуските си на екзотични места и в очите на другите няма никакви проблеми. Но едно интервю с известен писател променя всичко. „Нямам ни най-малък интерес да бъда щастлив – предизвикателно заявява той. – Предпочитам да живея със страст, което е опасно, защото никога не знаеш какво ще се случи в следващия момент.”
Тези думи карат Линда да се вгледа в живота си и да си даде сметка, че му липсва страстта, за която говори писателят. Но една случайна среща с бивш приятел запалва искра, която се разгаря и заплашва нейния подреден свят. Дори вечно правещата планове Линда не би могла да предвиди до какво ще доведе тази колкото неочаквана, толкова и опасна авантюра.

Сподели в: