Парти с африкански танци и черната перла Айша от Гамбия

African dance floor е първото за сезона африканско събитие, което ще ви потопи изцяло в автентична афро вибрация. На 4 ноември /петък/ в клуб Funky Kitchen ще се докоснете до музиката, която кара цял континент да пулсира в едно и която оставя сериозен отпечатък върху съвременните музикални стилове като хип хоп, джаз, самба, салса, соул и фънк.

Музикалното разнообразие на Африка е огромно и човек може да посвети години в изсле…дването му, затова Global Vision диджеите Dancing Angel & Olaija ще селектират за вас най-танцувалната и жизнерадостна музика от Конго, Камерун, Нигерия, Южна Африка, Сенегал, Кабо Верде, Кот`Дивоар и други.

Един час преди партито – от 20 часа, горещата танцьорка Айша от Гамбия ще даде урок по африкански танци, които са напълно естествен и много силен афродизиак, както за мъжете, така и за жените. Айша ще застане и зад пулта, за да сподели с нас любимата си музика от родна Африка.

Открийте радостта от културното многообразие с нас в едно далечно пътешествие до Черния Континент. Поканили сме и всичките си приятели от Африка, които ще донесат истински afro spirit на дансинга.

Начало на партито: 21:00
вход: 5 лв.
Начало на урок по афро танци: 20:00
цена за участие: 5 лв.

Сподели в: