Парти за края на лятото с диджей Alan Fitzpatrick

На 14 септември ще се състои голямото дневно парти на открито ,,GoodBye Summer Open Air” във вътрешния двор на Хладилен завод, ул. ,,Индустриална" 11, София.

DJ-колективът продължава да води електронната култура в България напред, изграждайки събитието в традицията на най-добрите дневни градски фестивали за електронна музика в света – нестандартни локации, лежерна атмосфера и качествена актуална музика и забавления.

Затова хедлайнер на Good Bye Summer 2014 ще бъде един от най-влиятелните съвременни техно артисти в света – Alan Fitzpatrick. Диджеят, чиито петъци и съботи до 2017-а година са заети, ще се срещне с българската публика в неделния следобед и ще представи най-новата си продукция.

Един от ключовите артисти на гиганта Drumcode, записал издания и за авангардни лейбъли, е известен с иновативния си поглед към техно музиката – енергичен, оригинален, дълбок и включващ разнообразни стилови влияния. Понякога с феноменални женски вокали и танцувален груув, понякога с фънки елементи, а друг път – изцяло насочени към хипнотичните басови вибрации на ръба на класическия джънгъл, всичко, което Alan прави е с една цел: да държи дансинга във въздуха.

Публиката ще изживее ,,GoodBye Summer Open Air” като 12-часов парти маратон – цялостно и подобаващо.

Сподели в: