Паоло Руджери идва за премиера на книгата си за успеха на малкия и средния бизнес

Известният италиански консултант Паоло Руджери издава първата си книга в България

Премиерата на книгата в България в края на октомври се осъществява с подкрепата на УниКредит Булбанк.

Известният италиански консултант Паоло Руджери издава първата си книга в България „Новите лидери“. Книгата е ръководство за успеха на малкия и средния бизнес, за предприемачите и мениджърите, изправени пред предизвикателствата на промените и съвременната икономическа ситуация. Премиерата на книгата в България се осъществява с подкрепата на УниКредит Булбанк, като читателите ще могат да се срещнат лично с Паоло Руджери във Варна на 24 октомври от 18:30 часа в книжарница Сиела във Фестивален и конгресен център.

Книгата „Новите лидери“ описва съвременните печеливши стратегии в управлението и мотивацията на човешките ресурси, за постигане на ефективността на групата, за успешно управление на времето на модерния предприемач и лидер. Трудът предоставя синтезирана информация за работещи концепции, тествани на практика по време на дългогодишния опит на Паоло Руджери. Само в Италия за 8 години от книгата са продадени над 51 000 печатни екземпляра.

В своя бестселър „Новите лидери” Паоло Руджери идентифицира най-често допусканите грешки в управлението на персонала и предлага ефикасни методи, които могат да бъдат незабавно приложени, за да се намери решение за тях. Авторът лично е изпробвал описаните методи на управление в своята практика като мениджър.

Паоло Руджери е автор и на редица други заглавия, посветени на успешното управление на малки и средни фирми днес, най-популярните от които са: „Етика на превъзходството”, „10-те правила на успеха”, „Малки и средни и фирми, които побеждават кризата”.

Кой е Паоло Руджери:
Паоло Руджери е един от основателите и партньор в Mind Consulting Италия, най-голямата италианска консултантска фирма за малки и средни предприятия. Паоло е експерт по лидерство, управление на хора, обучение на персонал, написал е няколко книги по темата и е дал хиляди вдъхновяващи обучения и презентации в Европа и САЩ. Паоло е лидер, който прави това, за което говори, десетки хиляди хора по света са вдъхновени от речите му и хиляди малки и средни предприятия са се възползвали от ефективните инструменти и концепции, които той е развил за техния растеж. Неговият „добив” е директно "от полето".

Сподели в: