Паметта на душата“ от Шърли Маклейн“

От автора: Откакто се помня, все задавам въпроси… Кое е истинско? Кое е скрито? Какво представлява съзидателната сила, кои сме ние, как сме се озовали тук и накъде вървим?

Настоящата книга се базира на много проучвания, които не съм извършила сама, защото и други хора са не по-малко любопитни от мен.

Вече съм на възраст, когато все повече се замислям за продължителността на живота и връзката между съзнание, тяло и дух.

Винаги съм чувствала, че не сме сами в космоса, и по-нататък ще изложа това мое интуитивно усещане, ще ви представя и достоверни доказателства в подкрепа на убеждението си. Уважавани хора хвърлят светлина по въпроса, както ще се уверите сами.

Преди всичко ще споделя и анализирам наученото от мен за връзката ни с онова, което наричам “Божествен извор”: Бога в нас и извън нас. Интересува ме какво представлява Бог и кои са били “боговете”.

През по-голямата част от съзнателния си живот съм се стремила да се образовам по отношение на истините, които обикновено не ни се преподават и които не сме готови да прозрем. Имала съм щастието да пътувам по света и да потърся в много култури отговори на тези мистични, но всъщност чисто практически въпроси. Разполагам с огромен изследователски материал, който съм проучила. Той ми помага да не се чувствам самотна в духовните търсения, които повечето хора не смеят да предприемат.

За книгата: В тази мъдра и изпълнена с интригуващи факти книга голямата актриса Шърли Маклейн, авторка на „Камино”, “Моята щастлива звезда” и още много световни бестселъри, обсъжда десетки вълнуващи човечеството теми – от алтернативната медицина и здравословното хранене до пътя и паметта на душите ни – вечния въпрос какво става с нас след смъртта. Нейната дълбоко емоционална проза хвърля мост между видимото и невидимото, между нашия всекидневен свят и загадките на необятната вселена.

Издава: ИК Обсидиан
Премиера: 24 март 2008 г.
Корична цена: 12,90 лв.

Сподели в: