Памбос ще води страстна латино фиеста в София

На 10 юли (петък), от 19:00 до 23:00 часа Памбос и танцьорите от „Памбос денсинг център” ще охладят горещите летни дни с мокра латино фиеста на басейн „Виктория”. За първи път в столицата ще се проведе състезание за титлата „Мис и Мистър Латино”, в което могат да се включат всички любители на салса, меренге, бачата и регетон.

Точно в 19:00 часа желаещите да участват в конкурса ще направят генерална репетиция с разгряваща танцова тренировка, водена от Памбос. В два отделни кръга претендентите ще кършат тела в латино ритъм по бански и в свободно лятно облекло. Жени и мъже ще танцуват не както обикновено сме свикнали да ги виждаме по двойки, а поотделно. Отличените ще получат правото на участие в тридневния Балкански Салса Конгрес през октомври в Боровец. Фиестата в плувния комплекс „Виктория” ще продължи до 23:00 часа с освежаващи коктейли, игри, страстна латино музика и много настроение. Вход: 5 лева.

За трета поредна година Памбос организира Балкански Салса Конгрес, който ще събере най-добрите латино инструктори и артисти от региона. От 23 до 25 октомври в зимния курорт Боровец всички ще танцуват салса без значение температурите и надморската височина.

Сподели в: