Очакваме Tricky и Lamb на феста Sofia Park Live

От 18 до 20 юни 2009 г.  в София  ще се проведе първият по рода си тридневен музикален фестивал Park Live –  музика на живо, на открито в парка. Мястото на фестивала е Борисовата градина и раположения в нея Колодрум.

Концертите ще започват в 17 часа и ще приключват в полунощ. Един от основателите на трип-хоп музиката – Tricky и британското електронно дуо The Future Sound of London, световноизвестният и уникален Roots Manuva ще гостуват на първото издание на Park Live Fest. Легендарните 4hero и емблематичният Gilles Peterson, невероятната група Little Dragon ще се присъедини към фестивала с красивия глас Yukimi Nagano – бившата вокалистка на KOOP.Да не забравяме парижкото дуо NOZE и CRAZY P.

Британското дуо Lamb също потвърди участие на софиийския фестивал, е една от първите изяви на Lamb, след като за кратко двете половинки от дуета се бяха отдали на солови кариери. Българските меломани познават електронното дуо Lamb с красивия бристолски звучащ трип хоп, смесен с брейк, джаз и дръм енд бейс елементи, както и с отекващите, магични вокали на Lou Rhodes. Другата половина от Lamb е продуцентът й Andy Barlow, познат oще като the Hipoptimist. Двата издадени албума през втората половина на 90-те донесоха на Lamb милиони фенове по целия свят. И досега най-разпознаваемите им парчета остават “Gorecki” от едноименния албум “Lamb” и сингълът “Gabriel”.

Сподели в: