"Отровните мъже" на Лилиан Глас

Лилиан Глас – „експертът” за разпознаване на отровни хора, се завръща с наръчник.

Прекалено много жени ходят на срещи, споделят живота си, създават семейство или работят с отровни мъже. Какво представлява отровният мъж? Това е мъж, който кара жената да се възприема зле и да се чувства непълноценна. Той не я подкрепя и превръща живота й в ад. Повечето жени имат усещането, че са в безизходица, когато общуват с отровен мъж. Те или се страхуват да направят каквото и да било, или не знаят откъде да започнат да променят положението, в което се намират. Предназначението на настоящата книга е да обогати познанията ви, за да можете бързо да разпознаете отровния мъж, който е превърнал живота ви в ад, да се справите ефикасно с него и да се излекувате изцяло от последствията. Целта й не е да разобличи мъжете, а да ви попречи отново да изпаднете в ролята на жертва. Не е нужно да продължавате да страдате безмълвно. Защото имате избор.

За автора

Д-р Лилиан Глас, позната като „първата дама на човешките комуникации“, е един от най-уважаваните и изтъкнати изследователи на особеностите на общуването между хората. Световноизвестен
специалист в областта на езика на тялото и медийна личност, тя притежава уникален поглед върху поведението на знаменитостите, които попадат в новините, и върху съвременните събития, отразявани в медиите. Д-р Глас е редовен коментатор в „Шоуто на Нанси Грейс“ и експерт по езика на тялото в „Танцувай със звездите“ и „Вътрешният човек“, както и психотерапевт в шоуто „Челси Лейтли“. Тя се появява често в предаванията на телевизия Ем Ес Ен Би Си, както и в предаванията на много други телевизионни канали. Води месечната рубрика „Истинската история“ на списание „Космополитън“, която е посветена на езика на тялото. Д-р Глас освен това поддържа блог в интернет страницата на списание „Сайколъджи Тудей“. Тя редовно помества коментари в списания и вестници по целия свят.
В областта на развлекателната индустрия д-р Глас е работила с много актьори от Холивуд, носители на „Оскар“, помагайки им да усвоят определени модели на езика на тялото и на
интонацията за някои от най-известните им роли. В областта на правото д-р Глас е квалифициран експерт по анализ на гласа и на поведението на подсъдимите в щатския и федералния съд, както и консултант на съдебните заседатели.
Д-р Глас е автор на четиринайсет книги, включително и на бестселъра „Отровните хора: десет начина, по които можете да се справите хората, превръщащи живота ви в ад“, и на една книга, посветена на езика на тялото, озаглавена „Знам какво си мислиш: четирите кода за тълкуване на поведението на хората, които ще ви помогнат да подобрите качеството на живота си“, преведена на всички езици по света.
Д-р Глас, която живее в Бевърли Хилс, Калифорния, възприема себе си като гражданин на света. Изнася лекции в много държави, водена от мисията си, която тя самата е нарекла „Постигане на световен мир чрез комуникация“. 

ИК "Сиела"

Корична цена: 13 лв.

Още на Kafene.bg:

Лилиан Глас "Отровните мъже" – откъс

Сподели в: