Отново очакваме Ерос Рамацоти

Ерос Рамацоти отново идва в България! Концертът му щес е състои на 26 септември 2015 г. в Арена Армеец.

Признатият за най-успешен италиански певец и композитор на всички времена се завръща с грандиозен THE BEST OF концерт в София.  Концертът е част от неговото световно турне. Този път благодарение на организаторите – „Жокер Медиа” многобройните му почитатели у нас, които чакаха тази среща от 2006 с него ще бъдат зарадвани не само с най-доброто от кариерата на неустоимия Ерос Рамацоти, но и с изключително грандиозно шоу, което засега се пази  в тайна от страна на мениджмънта на артиста.

Рамацотти е известен и с многобройните си световни хитови дуети – с Тина Търнър, Шер, Анастейша, Рики Мартин, Никол Шерцингер, Анди Гарсиа, Андреа Бочели, Лаура Паузини и много други. Известен е и с това, че във всички негови аудио и “лайв” продукции той не щади средства и инвестиции, канейки за гост-музиканти едни от най-добрите музиканти в света като Стив Вай, Реджи Хамилтън, Карлос Сантана, Джон Спенсър и много други.

Мнозина го имат за "странна птица”, но той се определя като един обикновен и малко притеснителен човек: ”Единственото място, където разбирам, че съм по-популярен отколкото си мисля – това е пространството извън дома ми”. В момента, в който го разпознаят,  настава суматоха и тогава той разбира, че понякога му е невъзможно даже да отида да си купи няколко от любимите си Т-шърти,  например.

Многократно е споделял, че мястото, където се "обяснява в любов" на своите фенове е сцената. На сцената не обича да се преоблича повече от два пъти – – зависи от това какво е времето , тъй като за него акцентът е музиката и публиката.

Обожава гривни и часовници, винаги е точен и спектаклите му започват в точно обявения час. Изключения няма. Не обича да се оправдава и не толерира хора, които търсят оправдание и компромиси.Такива няма нито в екипа му, нито сред най-близкото му обкръжение. За него е валидна старата максима "Няма не мога, има не искам”.

Не крие своите слабости извън музиката: футболът и красивите жени, но винаги уточнява с лека усмивка: "Все пак, аз съм италианец". Малкото хора, които допуска до себе си, го познават като  изключително сърдечен и добронамерен. Ерос презира предателството във всичките му нюанси. Той е много чувствителен и раним и излива цялата си емоция в музиката. Не обича да е център на внимание и страни от медииният блясък.

Относно “митовете в музиката”, за какъвто е  считан и самият той,  Ерос Рамацотти уточнява в автобиографичната си книга : “Понякога музиката те митологизира, превръща те в идол и ти отнема цялата човечност. Помни обаче, че преди да бъдеш певец, си човешко същество…”

Билетите за концерта на Ерос Рамацотти на цени от 60 до 150 лв. и вече са в продажба в мрежата на Ивентим.
 

        

Сподели в: