"Отмъстителите: Ерата на Ултрон" – по кината от 24 април 2015

Първият трейлър на ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: ЕРАТА НА УЛТРОН ни показва Алената вещица и Куиксилвър

В България филмът ще бъде в кината на 3D и IMAX 3D на 24 април, седмица преди американската премиера

Първият трейлър на дългоочакваното завръщане на Отмъстителите е вече факт и феновете по цял свят с много старание го гледат сцена по сцена, за да не изпуснат и най-малката следа, която създателите от Marvel са оставили във видеото. Филмът обещава да бъде по-вълнуващ от всичко, което сме виждали до сега.

Във видеото всеки кадър представлява интерес – от смразяващия дъха Ултрон, който първоначално е създаден от Тони Старк, постарал се да го направи неразрушим, до появяването на Анди Съркис (емблематичния Ам-гъл от „Властелинът на пръстените“), за когото все още не става ясно каква роля точно изпълнява.

Още в началото виждаме страховития Ултрон, отправящ директна заплаха към света: „Ще ви покажа нещо красиво. Как всички се молят за милост“. Въпреки че е създаден от Тони Старк, творението на Железния човек съвсем скоро минава на тъмната страна и Отмъстителите ще трябва да намерят начин да го унищожат, за да спасят света.

Първият трейлър ни показва повече, отколкото сме очаквали. Ултрон е повече от впечатляващ. Джеймс Спейдър, който го озвучава, е изключително добър в ролята и героят му не звучи като робот, а като човек.

В този филм Отмъстителите ще бъдат разпръснати. В трейлъра виждаме как Тор изпуска чука си в пристъп на отчаяние, непробиваемият щит на Капитан Америка е разбит на две, Брус Банър залита, търсейки път в снежна гора, а Черната вдовица е съвсем сама в огромно хале. Отчаянието на Отмъстителите става още по-осезаемо, когато Тони Старк казва „Това е краят. Краят на пътя, по който тръгнахме.“

В първия трейлър на "Отмъстителите: Ерата на Ултрон" виждаме и двама нови герои, които до сега не са се появявали на голям екран, но са познати на феновете на вселената на Marvel – близнаците Алената вещица и Куиксилвър. В техните роли ще видим Елизабет Олсън и Арън Тeйлър-Джонсън. Двамата се появяват в много от сцените на видеото, но без да са поставени в контекст. Феновете ще трябва да изчакат до април догодина, за да разберат каква ще бъде ролята на близнаците във филма.

В "Отмъстителите: Ерата на Ултрон" Робърт Дауни Джуниър се завръща като Железния човек, заедно с Крис Евънс като Капитан Америка. Крис Хемсуърт е в ролята на Тор, а Марк Ръфало е Хълк. Разбира се, закъде без Скарлет Йохансон като Черната вдовица и Джереми Ренър като Ястребово око. За радост на феновете Самюел Джаксън се завръща в ролята на Ник Фюри, редом  до него е и Коби Смълдърс в ролята на агент Мария Хил.

Сподели в: