Открий актьора в себе си: Курс по актьорско майсторство за възрастни

Театрални занимания за възрастни ще започнат в Серендипити от 2 март. Заниманията са предназначени за всички, които имат желание и са над 16 години. За всички, които искат да се забавляват. За всички, които искат да открият у себе си неподозирани качества или пък да ги развият. За всички онези, които се притесняват да се изправят пред аудитория. За всички, които търсят нови

Основна цел на работилничката не е да създава професионални артисти, а да развива, чрез средствата на театъра, важни лични и професионални качества, като:
• гласово – говорна култура,
• пластичност,
• памет,
• въображение,
• работа в екип,
• концентрация,
• свободно изразяване пред публика,
• самочувствие

Заниманията включват изучаване на етюди, приказки и песни, пластически, движенчески и ритмически упражнения, актьорски и правоговорни задачи.

КОГА?
Всеки понеделник от 19 до 21 ч. Групата стартира от 02 март.
КЪДЕ?
„Пространства Серендипити“ – бул. „Цар Борис III“ 99-101 Партер (собствен вход);

С КОГО?
С актьорите Анна Станчева и Николай Луканов.
Анна Станчева е завършила НАТФИЗ, специалност – актъорско майсторство за драматичен театър. Работила е с много от българските режисьори, играла е на сцените на театрите в Сливен, Бургас, Русе, Пътуващия театър, Театрална работилница „Сфумато“, Младежки театър “Николай Бинев“… Снимала се е във филмови продукции и сериали. Има дългогодишен опит в работата с деца като водещ на театрални ателиета в детски градини и театрални студии, а от 8 години и като преподавател по театър (на френски език) във френския лицей „Виктор Юго.“

Николай Луканов е завършил НАТФИЗ, специалност актьорско майсторство за драматичен театър. Вече 13 години е част от трупата на Младежки театър „ Николай Бинев“. Играл е в постановките на едни от най-големите български режисьори (проф. Крикор Азарян, проф. Гриша Островски, доц. Ивайло Христов, Владимир Люцканов, Богдан Петканин, Десислава Шпатова и др.). Има много участия в български и чуждестранни филмови продукции, рекламни клипове и фестивали, както и дългогодишен опит в работата с деца, в т.ч. и като преподавател по театър във френския лицей „Виктор Юго“.

ЦЕНА:
60 лв., за семейства/двойки – 90 лв. (за 4 занимания)

За записване и допълнителна информация, моля пишете на
serendipity.prostranstva@gmail.com  или ни потърсете на 0897 877 651.

Прочетете още:
Христина Машкова: Започваме "Серендипити" – събития за щастливи деца и усмихнати възрастни

Сподели в: