Откриват новопостроения летен театър във Велико Търново с концерт на диско легендите Boney M

Световните звезди на диско, поп, R&B и реге музиката BONEY M, познати още от 1974 година, ще гостуват тази година в България единствено в Старопрестолната столица специално, за да открият Летен театър Велико Търново на 29 юни от 20 часа.
Легендарната група е прецедент в историята на диско музиката с тяхната дългогодишна кариера на музикалната арена. Сензационните звезди пеят вечните хитове като “Rasputin”, “Rivers of Babylon”, “Ma Baker”, “One Way Ticket” със същия ентусиазъм и заряд, както през 70-те. Новатори с вечен стил BONEY M държат музикалните класации високо. В турнето им през 2013 са включени 29 града, от които и Велико Търново. Ще си припомним любимите ни хитове, които и днес слушаме и пеем за добро настроение. BONEY M ще подарят на своите фенове една невероятна емоция от песни, танци и щури костюми, запазена марка на групата.
Инициативата за построяването на Летен театър във Велико Търново е на кмета на Община Велико Търново г-н Даниел Панов и е обвързана с кандидатурата на града за Европейска столица на културата 2019. Благодарение на тази инициатива ще бъде осигурена още една сцена за провеждане на концерти и културни събития във Велико Търново.
Датата е 29 юни, 20ч., Летен театър Велико Търново.
От днес, 8 май, можете да закупите билети на промоционални цени с 10 лева по-ниски от редовните. Промоционалните цени са от 10 до 50 лв.
Билетите се продават на касата на Туристически Информационен Център Велико Търново и специално за Горна Оряховица, Лясковец, Русе, Габрово, Севлиево, Дряното, Ловеч билети за концерта ще могат да бъдат закупувани и от обектите от вериги магазини Германос, Пикадили, Офис 1 и бензиностанции ОМВ, както и онлайн от системата на Eventim.bg.

Сподели в: