Отвори врати нов бутик за луксозни подаръци и сувенири

Siam” е името на новооткрития представителен бутик за изискани подаръци и сувенири, в който всеки може да намери подарък за любим човек и конкретен повод, съобщава Милена Цанкова от PR Агенция ПРоФайл.

Тук са съчетани умело екзотиката на тайландската култура и аристократизма на италианския ренесанс. Част от сувенирите и предметите са изработени от тиково дърво, друга от т.н. пясъчен камък (cast stone), за дамите има невероятни колиета от естествени камъни и перли. При избора на подарък за деня на влюбените можете да се доверите на вежливия и пълен с идеи консултант Христо Попов. Голяма част от наличните предложения са стилни и оригинални подаръци адресирани към взискателните вкусове на колекционери на фигури. Повечето от тях са на животни и на известни митологични герои (тигри, орли, коне, кучета, слонове, костенурки, голф играч, гондола, богинята на лова Диана, Аполон и др.). Някои от тях са с нестандартни размери, стигащи до 2 м (височина и дължина), особено подходящи за допълване на интериора и екстериора на дома, разположен върху големи площи.

Тези фигури са подходящи и за аранжиране на градини, дворове и обществени пространства. За тях е необходима предварителна заявка, като доставката се прави до един месец. С предварителна поръчка може да се сдобиете и с най-атрактивния подарък, който прави впечатление от пръв поглед в – двуметров препариран сиамски крокодил на стойност 1 800 лв. Интериорните решения на бутика са изцяло дело на собственичката Димитрия Гюргакова, която с усмивка и персонално отношение превръща избора Ви на подарък в незабравимо изживяване .
 

Сподели в: