Отварят булевард Витоша заради латино карнавала на Памбос

На 11 април, събота, за трета поредна година Pambos Dancing Center организира уличен Латино карнавал, който е и част от тържествата по случай 130 години от обявяването на София за столица.

Латино стрийт парадът ще стартира точно в 17:30 часа в събота от пилоните на НДК, ще продължи по булевард Витоша до улица Алабин и ще завърши във Военния клуб. Там в 21:00 часа започва DJ парти с шоу-изпълнения на живо с участниците в карнавала. DJ Alex, DJ Dian и DJ Dancing Angel ще взривят феновете със свежа клубна латино музика. В събота вечер във Военния клуб ще се проведе и състезание за най-оригинален карнавален костюм. Вход за партито: 15 лв.
В рамките на Латино карнавала на 11 април пет тематични камиона с различна музика ще прекосят центъра на София под ритъма на латиното. Първият ще бъде посветен на 130-годишния юбилей на столицата.
Там ще са танцьорите от Pambos Dancing Center. Вторият камион ще премине под мотото на Fanta Salsa Festivala, който ще се проведе в София от 8 до 10 май. Част от втория камион ще бъдат танцьорите от Dance Academy начело с Ани Дончева и Трендафил Сърмов, понашумели около реалити формата Dancing Stars. На третия камион ще има автентични изпълнения на самба на живо заедно със самба оркестър и с Aсоциацията по капоейра. Към останалите два камиона, един от които ще бъде декориран като джунгла, ще се присъединят представители на различни танцови школи от цялата страна страната по салса, аржентинско танго, балет, рок енд рол и други. 

Идеята на горещата латино фиестата у нас е взаимствана от идеята на големите карнавали по света като този в Рио де Жанейро. Облечени в екстравагантни костюми, изкусителни танцьори страстно извиват тела, като забвляват себе си и публиката, придавайки специален привкус на динамичното ежедневие. Организаторът Памбос Агапиу се надява тези улични карнавали наистина да се превърнат в традиция за всички български танцови школи.

Сподели в: