Остава са първите гости на нова серия от лайвове в Yalta Club днес

Новата серия от лайв изпълнения Live Session на сцената на Yalta Club стартира този четвъртък – 30 октомври, с уникален лайв на Остава. Изборът на Остава като артист, който да открие клубния сезон не е случаен – групата остави два незабравими концерта през миналия сезон, като вокалът Свилен обяви, че Yalta Club е любимият клуб на бандата за свирене. Това ще е първият софийски лайф на Остава след едно пълно с емоции лято, така че феновете могат да очакват неочакваното като звук на групата.

Live Session партитата продължават всяка седмица с традиционните Mad четвъртъци, които през две седмици ще представят уникален концерт на някой от горещите БГ артисти ексклузивно за писан с камерите на телевизия Mad. Другите два четвъртъка от месеца ще бъдат посветени на експерименталната комбинация DJ плюс музикант на живо като старта ще е със саксофонист и ще се провежда в Бялата Зала на Yalta Club. Всяка сряда телевизия MM стартира своето Funk Session парти, а веднъж в месеца срядата ще е посветена на грандиозен концерт с артисти, избрани от телевизията.

Традиционното хелоуин парти на Yalta Club и тази година е съ-организирано с Liquid Entertainment, които, верни на стила си, ще предекорират клуба до неузнаваемост отвътре, аниматорите ще са със секси тематични тоалети, а резидентите на клуба ще се грижат за парти атмосферата до сутринта. За миналогодишното хелоуин парти още се разказват легенди, а колекцията от шантави костюми може да се разгледа на сайта на клуба. По традиция хората, които са се постарали с костюмите си, ще влизат без да плащат вход, а ВИП гостите ще са в изобилие, въпреки че ще е трудно да бъдат разпознати.

* * *

"Остава" ще свирят в Тhe Club този петък
В "Шоколадов рай" с книга и музиката на "Остава"

Сподели в: