Остава само 1 ден до концерта на Red Hot Chili Peppers в България

Пет-кратните носители на наградите Грами Red Hot Chili Peppers ще пристигнат в София в деня на концерта си на 1 септември. Калифорнийците ще направят кратка репетиция у нас часове преди да се качат на сцената пред хилядните развълнивани български фенове. Шоуто обещава да бъде експлозивно и да разтърси препълнената Арена Армеец.

Купонът в деня на концерта започва още в 16:00 часа с бандата Q-Check. Вратите на залата ще бъдат отворени в 18:00 часа, а към 20:00 часа на сцената ще се качи подгряващата британска банда А.А.А.К. Веднага след техния сет публиката ще най-накрая да види наживо разбиращите и неповторими Red Hot Chili Peppers.

София Мюзик Ентерпрайсис призовава всички, закупили билети да се насочат по-рано към залата в деня на събитието, защото се очаква трафикът да бъде доста натоварен. Поради огромния интерес към шоуто булевард Асен Йорданов ще бъде с ограничен пропускателен режим между 18 и 23 часа. В района на булеварда пред Арена Армеец ще се допускат само коли, насочили се към паркинга на залата, а в двете платна ще е отворена само по една лента във всяка посока.

От организаторите напомнят, че придружителите на непълнолетни задължително трябва да предоставят на влизане в залата „Декларация за придружители на деца по време на масови мероприятия“. Тя може да бъде изтеглена от сайта на МВР – http://mvp-bg.com/en/documents1.html или да бъде попълнена на място.

Още по темата на Kafene.bg:

Остават броени дни до разтърсващия концерт на Red Hot Chili Peppers в София

As Able As Kane ще подгряват на Red Hot Chili Peppers в София

Световното турне на Red Hot Chili Peppers ще премине и през България

Сподели в: