"Остава" представят новия си двоен концертен албум

Малко преди 25-тата годишнина на "Остава", на бял свят ще се появи двойния албум  "The Best of Ostava“, който момчетата ще представят официално с голям концерт в Студио Орфей на 18-ти ноември от 20ч.

Албумът, който събира най-доброто от дългогодишното творчество на Оставае записан по време на два от акустичните им концерти в SOFIA LIVE CLUB и BeeBopCafé Пловдив.

На 18-ти ноември феновете на Остава ще могат заедно с тях да изпеят най-големите хитове на групата„Понеделник“, "Мини тяло", "Шоколад", "Ще дойдеш ли с мен","Мъничко човече", Sexinthemorning", „Океан“, „Бесен“, „Внимание“ и още много други. В сетлиста ще бъдат включени и песни, които не са били сингли в албумите, но са не по-малко добри от познатите хитове.

Неизменна част от представянето на албума пред публика ще бъдат и гост музикантите отсимфоничен квартет “Сапаев”, дългогодишния приятел и музикант от Остава – Михаил Шишков и други, които за сега ще запазят в тайна.

За да подгрее публиката, преди Остава, на сцената ще се качи Ваня Щерева с групата си Matchpoint. Те ще открият събитието с 30-минутен сет. Това ще бъде първото им концертно участие след дългогодишна пауза.

По време на концерт-промоцията в Студио Орфей, феновете ще имат възможност първи да си закупят албума, както и да се сдобият с тениска или друг мърчандайз на групата.

БИЛЕТИ за събитието на цена от 17 лева, могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорските каси: OMV, Билетен център НДК, Германос, SofiaLiveClub, На тъмно, Usitcolours, Технополис, Арена Армеец и др.

Цената на място и в деня на концертаще е 22 лева.

Отваряне на врати:19:00 ч.
Начало: 20:00 ч.

Сподели в: