Остават само няколко дни до H.O.P.E. Music Festival

Ако все още не сте посетили най-мащабното музикално събитие в Розовата долина, сега е моментът – остават само 5 дни от програмата H.O.P.E. Music Festival.
 
Първите няколко фестивални вечери събраха фенове на българската музика, въпреки дъждовните прогнози за повечето от тях.

До момента на сцената в Казанлък забиха The Pomorians, Last Hope, Ogi23, Young BB Young feat. 100 Kila, PIF и много други банди и диджеи.

Ето и програмата за следващите няколко дни:

2 юни –  Светльо & the Legends, Mufta, Triple Thread

3 юни – Wickeda, Little Bitch Company, Нещо Цветно

4 юни
– Остава, Default, Сърмата Хари

5 юни
– Стенли, X-Track Acoustic, Switch

В зоната на фестивала може да се забавлявате и с различни атракции: уроци по ходене по въже, уроци по контактна импровизация и съвременен танц, детски кът по изобразително изкуство, уоркшоп за recycle бижута, рециклачница или как да превърнем боклука в полезна вещ, цирково жонглиране и ходене на кокили, огнено шоу, филмови прожекции.

Не забравяйте и че в първият юнски уикенд Празникът на розата в Казанлък е в разгара си и всичко в града ухае на рози – едно наистина незабравимо преживяване. Освен събитията от официалната програма на празника, на 3 юни гостите на града ще могат да се насладят и на традиционното фестивално шествие.

Напомняме ви, че H.O.P.E. Music Festival подкрепя всички екологични практики и почти всички използвани консумативи по време на фестивала ще бъдат рециклирани.

H.O.P.E. Music Festival се провежда в „Розариум” в центъра на града, а билетите са на символична цена – 3 лева.

Сподели в: