Остават само два дни до концерта на Boney M

До 10 декември, когато  Бони М отново ще ни запеят от сцената на зала 1 на НДК, ни делят два дни. Именно празничният концерт на диско легендите е музикалният акцент от четвъртия ден на програмата на Новогодишния музикален фестивал на НДК , който тази година се провежда между 7 декември 2010 и 1 януари 2011 г.

Както стана известно, днес очакваме фронтдамата на Бони М Мейзи Уилямс да пристигне у нас, за да гледа своите приятели от Харлем Госпъл Хор, а останалите от групата ще се присъединят към нея в деня на самия концерт.

Бони М са приготвили за почитателите на диското от три поколения експлозивен коктейл от хитове, под звуците на които никой не ще успее да устои на изкушението да потанцува, кълнат се от Бони М. Зала 1 на НДК ще се превърне за една вечер в дискотека, а публиката неусетно ще се пренесе в ерата на 80-те, когато диското диктуваше музикалните и модни тенденции.

За доброто настроение преди Бони М да излязат на сцената, ще се погрижат техните добри познайници от „Трамвай номер 5“, които ще дадат началото на ретро-диско вечерта с „Усмивката“ и други техни неостаряващи класики.

Билети за концерта на Бони М на 10 декември в зала 1 от 20 ч могат да бъдат закупени в разространителската мрежа на Eventim и в Билетен център НДК.

Сподели в: