Остават два дни до концерта на The Rasmus

Певицата Кърли няма да придружава финландската група за концерта им в София, стана ясно от организаторите на събитието.  Естонската певица е отменила участията си за всички дати с групата, тъй като влиза в студио, за да запише нова песен. Заради натоварения си график музикантите ще имат кратък престой в България, като още същия ден ще отпътуват за Истанбул. Групата пристига в състав Лаури Юльонен (вокал), Паули Рантасалми (китара), Ееро Хейнонен (бас) и Аки Хакала (барабани), като се очаква да изпълнят в зала "Универсиада" най- големите си хитове "Livin’In A World Without You”, “In The Shadows”, “F-f-f-falling”.

За краткия си престой у нас, групата е пожелала в менюто за вечеря да бъдат включени специалитети от тайландската и средиземноморска кухня, различни видове кисело мляко, пресни плодове и качествено испанско вино. Музикантите са любопитни да опитат и традиционнии български ястия, издадоха организаторите от София Мюзик ентърпрайсис.

Билети за концерта на The Rasmus в София все още могат да бъдат закупени на цена от 30 лева от билетен център НДК, касите на Тикетпро в цялата страна и онлайн на www.ticketpro.bg. В деня на концерта цената на билетите ще бъде 40 лева.

Концертът ще се проведе на 12 февруари (четвъртък) от 20.00 часа в зала "Универсиада".

 

Сподели в: