Остават броени дни до концерта на метъл кралицата Tarja Turunen в София

Финландската метъл кралица Tarja Turunen ще изнесе самостоятелен концерт в София на 26 януари 2012 г. по покана на Loud Concerts в зала “Арена Армеец”.

ОНа 26 януари (четвъртък) вратите на зала “Арена Армеец” ще бъдат отворени от 18:30 часа. Влизането в залата ще става единствено през вход B-0 (откъм паркинга). По време на събитието публиката ще бъде разположена на терена на залата, а трибуните ще бъдат прибрани и няма да се ползват.

Първи на сцената в 20:00 часа ще излезе италианската power/heavy metal група Scala Mercalli, следвани от сънародниците си Sylpheed в 20:45. Комбинацията им от траш рифове, класическа цигулка и женски вокали ще подгрее феновете за истинската звезда на вечерта: Tarja Turunen.

В 21:45 Tarja ще започне спиращото си дъха шоу, което ще продължи над 2 часа. В сетлиста на певицата ще бъдат включени песни от цялото й творчество, както и някой изненади за българската публика.

Пушенето в зала "Арена Армеец" е напълно забранено, включително и във фоайетата, като пред вратите на залата ще бъде обособено специално място за това. Посетител, който пуши на територията на съоръжението, ще бъде изведен навън без възможност да се върне обратно.

Билети за концерта на Tarja Turunen все още могат да бъдат закупени в мрежата на Ticketstream: магазините на Office 1 Superstore, TBI credit, M-Tel, Multirama, Technomarket, На Тъмно, както и онлайн на www.ticketstream.bg.
Билетите се продават на цена от 40 лв., а на място в деня на концерта цената ще е 50 лв.

Организаторите от Loud Concerts държат да отбележат, че вследствие на скорошните промени в зала "Арена Армеец", паркингът на залата вече се заплаща. Желаещите да посетят концерта на Tarja Turunen с автомобил ще трябва да заплатят 3 лева за престой на паркинга.

Още на Kafene.bg:

"Френска импресия" концерт от поредицата „Непознатите велики”

Shinedown се завръщат с нов албум "Amaryllis"

Арканхел представя своя нов проект "Quijote de los sueños" с грандиозен концерт в София

Сподели в: