Орлин Павлов представя нова версия на хита от ,,Живи легенди"

Първо във Варна на 25 август, а след това и в Бургас на 6 септември проектът ,,Summer Jam” ще поднесе на своите почитатели свеж финал на лято 2014 с концерт на Орлин Павлов, Белослава, Любо Киров.

Орлин Павлов очаква срещата си с варненската публика в Летния театър с вълнение заради отговорността на големите концертни проекти и заради приятелския дух на Summer Jam, който се очертава като елитния поп финал на българското морско лято 2014. За първи път любимецът на публиката ще изпълни песента от филма „Живи легенди“ заедно с JP3 и в нов аранжимент на Живко Петров.

Ще чуем и толкова любимия на публиката дует на Орлин с Белослава „Всяка година по същото време“ , а накрая тримата заедно с Любо Киров ще поднесат и трио изненада на публиката в двата морски града.

В дните преди Summer Jam Орлин Павлов е постоянно в движение, но и при най-малката възможност гледа да открадне по ден-два за морето. Във Варна той ще пристигне след бърз набег по Южното Черноморие с точки по маршрута – къмпинг Градина, Лозенец и Созопол. Обича да плува, особено да се гмурка с шнорхел и да наблюдава живота на морските обитатели, но за последно го е правил в Гърция в началото на сезона. Сега му остава време предимно за лека морска храна, като скаридите са особено желани на неговата маса.

Прочетете още:
Предстои свеж финал на лятото във Варна и Бургас

Сподели в: