Оркестърът на Глен Милър с рекордни продажби в Русия

Глен Милър Оркестра, който очакваме през декември у нас за втори път, регистрира рекордни продажби в Русия, разкриха от мениджмънта на групата в Холандия.

Вече втора седмица музикантите се радват на препълнени зали в Архангелск, Санкт Петербург, Екатеринбург и Москва. Въпреки че са планирани по няколко дати на град, билетите свършват светкавично бързо пред погледите на закъснелите мераклии да гледат шоуто на суинг кралете, твърдят очевидци.

Руската обиколка на Глен Милър Оркестра е в рамките на есенното им турне, което продължава в Германия, Полша и Чехия, след което легендарният оркестър гостува  у нас във Варна на 15 декември в Дворец на културата и спорта и в София на 16 декември в зала 1 на НДК.

Както вече стана ясно, програмата на Глен Милър Оркестра у нас ще включва една блестяща селекция от най-големите джаз и суинг класики на големия композитор Глен Милър, пресъздаващи историята на суинга от 1940 г. до 70-те и 80-те на миналия век.

Билети за концертите у нас все още има, уверяват организаторите от АРТ БГ. Те могат да бъдат закупени във Варна на касата на ДКС, в  София от Билетен център НДК, както и от мрежата на Eventim в цялата страна и онлайн на Eventim.bg. Цените са между 30 и 100 лв.

Сподели в: