Организират денс шоу през почивните дни

По повод премиерата на филма "Училищен мюзикъл: На прага на колежа” на 22 и 23 ноември фоайето на Cinema City ще се оглася от саундтрака на популярния мюзикъл. От 16:00 до 16:30 часа инструкторите на клуб "Елиас” ще показват стъпки на популярни танци за всички, желаещи да са включат, а най-големите ентусиасти ще бъдат поощрени с тематични награди от филма. Завършек ще бъде денс шоуто, включващо брейк, спортни танци и салса, в изпълнение на различни танцови формации на клуба.

През целия уикенд деца и възрастни ще могат да покажат своите умения с топката на специално инсталираните в Cinema City два баскетболни коша. Отбелязаните кошове, разбира се, ще бъдат възнаграждавани.

Дори тези, които не успеят да се дойдат в киното през уикенда, имат шанс да спечелят награда, като се включат в конкурса "Cinema City търси най-готините училищни компании” на www.cinemacity.bg, където всеки петък ще се теглят по пет награди. Участниците могат да изпращат снимки или видео на своите компании до 27 ноември 2008 г.

Всички активности се организират с любезната подкрепа на Sunny Films.

Сподели в: