Оранжевото секс-хапче отпразнува четири години

На 19 февруари 2008 г. в клуб Escape малкото оранжево хапче отпразнува своя четвърти рожден ден. Водещ на стилното парти, което премина под мотото “страстта в киното”, бе актьорът Владо Карамазов. С танцово модно шоу балетистите на формация „Арабеск” пресъздадоха с много емоция как оранжевото хапче връща мъжката самоувереност. За 4 години повече от 550 хиляди българи са се възползвали от оранжевото хапче за възвръщане на мъжкото им самочувствие.

Партито започна с най-горещите филмови сцени в киното и продължи с танцово шоу. Танцьорите представиха емоционални състояния на мъжете, вдъхновени от една жена, както и пламенен танц на страстта. Красивата солистка на балета запали публиката с огненото си присъствие. Основен акцент на левитра-партито бяха левитиращите вратовръзки, които демонстрираха как с помощта на оранжевото секс-хапче всеки мъж може да има своите звездни мигове.

За огнената атмосфера на събитието се погрижиха и музикантите от група „Те” с новата си вокалистка Преслава Пейчева, добре познатата от Music Idol полу-финалистка. Музикантите възпламениха публиката с изпълнението си „Тази вечер”, а за 4-те години на оранжевото хапче, пламъкът на любовната тортата бе разпален от водещия Владо Карамазов. Партито уважиха и участници от Сървайвър 2 – певицата Джина Стоева и Светла Димитрова.

Организаторите на събитието споделиха, че за 4 години повече от половин милион оранжеви хапчета са дали самоувереност и импулс за пълноценно сексуално изживяване на българския мъж.

Сподели в: