Операция "Мартеница" с награди в Театър "София"

Включи се в Операция „Мартеница“ – инициатива на Театър София". Направи мартеница, спечели награда, получи признание и помогни на други деца!

Теътър "София" организира конкурс за мартеница, в която могат да се включат деца до 12 години. Направете мартеница с различнии и необикновени материиали. Донесете я в Театъра най-късно до 22 февруари. Децата могат да потърсят помощта на родители, баби и дядовци.

Участниците ще видят мартеницата си на изложба във фоайето на Театъра. Всяка мартеница може да зарадва някого, който ще дари сума в подкрепа на Фондация „Надежда за малките“.

"Покажи ни своя талант и ще имаш шанса да получиш награда, ако си сред тримата избрани от журито, или картичка с автограф.
Когато донесеш своята мартеница, ще получиш талон, който трябва да попълниш" – обясняват организаторите.

Участниците ще бъдат разделени в две възрастови групи – до 6 годишни и от 7 до 12 годишни.

Ще бъде подредена изложба с всички мартеници във фоайето на театъра, която ще може да бъде разглеждана на 27 и 28 февруари. Всеки, който дари в подкрепа на "Надежда за малките" в специална урна за дарения във фоайето на театъра, ще може да отнесе със себе си мартеница от изложбата.

Награждаването ще се състои на 28 февруари от 12:15 ч. във фоайето на театъра.
Двама специални помощници на Баба Марта ще дойдат, за да връчат наградите.

Наградените на I, II и III място ще получат:

–       Оригинален сертификат за проявена креативност;
–       Билети за театър;
–       Предметни награди, осигурени от партньори на театъра.

Всяко участвало дете ще получи картичка с автограф (надписан с неговото име) лично от артисти на Театър „София“.

Операция „Мартеница“ е конкурс за деца, част от арт фестивала за деца "предМАРТенска треска".

Конкурсът стимулира тяхната креативност и ги насърчава да бъдат обществено ангажирани чрез поощрение на използването на необикновени материали, които иначе биха били изхвърлени, за направата на нещо, което ще бъде използвано от някого, който ще дари за кауза.

Сподели в: