Опасни тайни игри – в "Патология"

Някои казват, че патологията е прозорец към Бог. Патолозите виждат перверзията и корупцията на плътта във всичките й неестествени форми – насилие, токсини, лудост, за да докажат причината за смъртта. В резултат на това те са експерти по всички знаци и са най-добрите в разкриването на намеренията за убиване, дори и на тези, които привидно са едва доловими.

Когато студентът по медицина Тед Грей (Майло Вентимиля) завършва пръв в класа си, той се присъединява в една от най-престижните програми за патолози в страната. С талант и решителност Тед бързо е забелязан от елитната и привилегирована групичка в програмата, чиито участници го канят в тяхната компания. Младите и надъхани лекари започват извратена игра, мислейки се за недосегаеми. Всеки един трябва да убие човек, а останалите да разберат как точно го е направил.

Заинтригуван от новите си приятели, той започва да открива неподозирани за него тайни и разбира, че незнайно и за него самия се е превърнал в пионка в техните опасни и тайни игри в моргата, от които се извършват най-перфектните и неразкриваеми убийства. Докато Тед е съблазнен от дивите им занимания, опасността става истинска и той трябва да е една крачка напред в играта, преди да стане следващата жертва.

Премиерна дата в България: 19 септември  2008 г.
Производител: "Lakeshore Entertainment"
Оригинално заглавие: "Pathology”
Националност: САЩ
Световна премиера: 18 април 2008 г.
Времетраене: 93 мин.
 
Режисьор: Марк Шьолерман   
Оператор: Екхарт Полак
Сценаристи: Марк Невълдин и Браян Тейлър
Художник: Джери Флеминг
Музика: Мъри Голд
Монтаж: Тод Милър
Костюми: Франк Хелмър
Продуценти: Марк Невълдин, Браян Тейлър, Гари Лучеси, Том Розенбърг, Ричърд Райт и Гари Гилбърт          
Изп. Продуцент: Уилям Хорбърг                          
   
В ролите: Майло Вентимиля, Майкъл Уестън, Алиша Милано, Лорън Лий Смит, Джони Уитуорт, Джон Де Ланси, Мей Меланкон и други.

Сподели в: