Октомврийското "Поетично кафене" идва с "Есенни музи"

Скъпи приятели, на 16 октомври от 16.30 часа започваме нашите Поетични кафенета с първото издание след лятната ни ваканция. За да сме в унисон със сезоните обявяваме темата "Есенни музи".

Мястото на срещата е "Студио 5" в НДК.

Повикайте вашите музи и запечатайте на лист октомрийскиските си вдъхновения в стих или кратка лирична импресия. Очакваме разнообразни есенни преживявания, състояния и мигове в широк стилов диапазон – от много сериозното, през плачливото, до закачливото и игриво намигване.

По традиция сценарият е отворен, а броят на творбите, с които може да участвате варира от 1 до 3 и повече, в зависимост от общия брой на участниците.

Вход 2 лв.

Регистрирайте се за поетичното кафене

За Поетично кафене:
Поетичните кафенета са традиционни ежемесечни сбирки на Kafene.bg, на които четем стихове и импресии по зададена тема, авторски, но също така и любими чужди творби. Срещите ни нямат състезателен характер, а имат за цел да споделим общата си любов към красотата на поетичното изкуство. Естествено поетите, като хора на изкуството, имат нужда от зрители, затова каним не само автори, но и аплодираща публика, която обича рециталите.

Вижте още:
16 поети стигнаха до Космоса в Поетично кафене „Свят”

Сподели в: