Одри Тоту иска отново да е Мадмоазел Шанел

Френската актриса Одри Тоту иска да участва в продължение на филма за известната дизайнерка„Коко преди Шанел”. Брюнетката беше поласкана от поканата да изиграе легендарната Габриел Шанел в младите й години и няма да откаже да участва в продължение на филма.

Тя споделя пред „Empire”: “Когато остарея достатъчно може да се върне към тази роля. Тя (Коко Шанел) става много интересна към края на живота си, когато е груба, сама и самотна. Мисля че се е превърнала в карикатура на самата себе си, намирам това за очароващо.”

Одри беше предопределена да внесе своя интерпетация в живота на голямата френска дизайнерка на екрана, а не да имитира нейната позната маниерност. ”Четох биографията й гледах снимки, но не исках да я изиграя такава каквато я познаваме от филмови кадри, когато е била вече възрастна и животът я е калил. Исках да покажа някои елементи от нейната младост, който тя запазва завинаги – позата и, грацията, начина, по който пуши – също така и вътрешният хаос, който я владее преди огромният и успех.”

Филмът „Коко преди Шанел”  излиза на българския екран на 2 октомври 2009г.

Сподели в: