Огнена церемония и чантинг предлагат в последната Индийска вечер в София

Последната Индийска вечер от поредицата World Beat Nights – Dancing Around The Globe ще завърши тържествено серията с огнена церемония (Havan) на 9 Май 2008 г в клуб Пулс (ул.“Цар Самуил” 50). Вечерта ще започне още от 21:00 с хиндуиския ритуал-медитация Havan, съпътстван от огнена церемония и чантинг (пеене на мантри). В Индия използват този ритуал като практика за пречистване на пространството и съзнанието, и вярват, че трансформиращата му сила носи здраве и успех. Местата за участие в Havan са ограничени – до 30. Затова желаещите да се впуснат в един от най–често разпространените и въздействащи ритуали в Индия, трябва да се запишат на olaija@yahoo.com.

За партито, което по традиция започва от 22:30 часа, няма никакви ограничения. А тези, които го посетят, ще имат възможност да танцуват както на автентична музика от цяла Индия, така и на съвременна индийска музика, премесена с електронни бийтове,
хип-хоп и дори реге звучене, поднесена от Global Vision DJs – Dancing Angel & Olaija.

Индийски чай, храна, стоки, декорация и рисуване с индийска къна са сред програмата на вечерта, чиято атмосфера ще се допълни чудесно от вашето тематично облекло. 

Начало 22:30 часа. Вход – 6 лева.

Сподели в: