Овладейте изразителността на тялото с “Тайният език на общуването”

Ако сте красива и носите блуза с голямо деколте, със сигурност ще привлечете вниманието върху себе си. Но дали ще получите повишение – едва ли…

А какво ще се случи, ако по време на преговори застанете от лявата страна на бизнес партньор, който пише с дясната ръка? Ами най-вероятно той ще се изнерви, а сделка няма да има…

А дали са ви харесали на интервюто за мечтаната работа? Дали човекът, с когото сте на среща, има същите сърдечни намерения?

И още: как да разгадаете плановете на бизнес партньора ви, какво значение има дължината на полата ви и как да избегнете недоразуменията с вашата половинка?

Тези и още много други отговори ще намерите в “Тайният език на общуването”.

Авторът, водещ експерт по комуникации Кевин Хоган обяснява защо езикът на тялото е важна част от общуването, кои са неговите елементи и каква е ролята му по време на преговори, осъществяване на продажби, възпитание на децата и общуване с представители на противоположния пол. Всеки издава информация за себе си чрез езика на тялото, независимо дали го съзнава или не. Затова тълкуването му не е магия, а наука, която трябва да се овладее. Ако следвате съветите на автора, ще спестите доста главоболия и нерви в служебните и личните си взаимоотношения. Изпълнена с резултати от различни проучвания и примери от реалния живот, тази книга ще ви помогне много повече, отколкото си мислите!

Прочетете я, преди да отидете на среща!

Скрийте я от вашите конкуренти и клиенти!

Бъдете сигурни, че сте я прочели, преди да я докопа шефът!

Очаквайте книгата от 21 април 2008 г.

240 стр., цена: 9, 99 лв.

Сподели в: