Обувки висша мода за сезон 2007/2008

Хит за новогодишните празнични вечери са обувките от сребърни и златни материи. Да задоволят интереса на елегантните и смели хора, към всеки който търси своята идентичност и оригиналност, и удобство от носенето на предпочитаната марка обувки, е основната идея на дизайнерите на «Opinions». Не случайно те адресират своите модни послания към хора, участващи в значими прояви по цял свят, такива които често пътуват, лидери на общественото мнение, които създават образци.

За тези които обичат стилното и семплото, и предпочитат ежедневните модерни обувки в неофициален стил, модните специалисти препоръчват актуалните  модели на House of Kenzo. Дизайнерът Kenzo Takade въвежда  повече свобода в движението, като по този начин отговоря на изискванията на пътуващите жени, очаровайки със своите цветни, весели, спонтанни и качествени творения. Актуални ще бъдат за сезона и уличните стилове за ежедневна употреба, предназначени за хора, които обичат да съчетават елегантност и стил, докато създават социални контакти в модерни кафенета и ресторанти. Подходящи са обувките на ICEBERG – известна със спортни модни дрехи и цялостни линии и аксесоари в цял свят, предназначени за млади мъже и жени.

Почуствай се жива” с Rebeca Sanver, пък препоръчват от Alicante, Испания. Философията на марката е да предложи дамски обувки за всеки час от деня. За да реализира тази цел, тя произвежда цялостна серия от различни категории обувки: ежедневни, официални, полуофициални, боти и булчински обувки. Употребата на италиански кожи и платове от собствени текстилни фабрики е това, което поддържа стабилната й позиция при модните тенденции през всички сезони на годината. Rebeca Sanver от дълго време определя тенденциите на европейския пазар на обувки, а от скоро и на българския пазар в “OPINIONS”. Високото качество, точното изпълнение и предусещането на модните тенденции й придават несравнима сила в областта на модата.

За почитателите на нощните лайфстайл заведения най-подходящи са обувките висша мода. Препоръчват се на хора, които асоциират своята личност с луксозни продукти на известни дизайнери. Актуалните акценти в сребърни и златни нюанси, допълнително ще придадат лукс, шик и блясък в празничните вечери. Rodolfo Zengarini е предпочитаният дизайнер, известен с качеството си и майсторската  изработка, както и гъвкавостта при дизайна и иновациите при обувните артикули. Днес Zengarini залага на мъжката и дамската колекция висша мода, мъжката колекция на Alessandro del Aqua, дамската колекция на Byblos и мъжката и дамска колекция на Calvin Klein.

Европейските модни стилисти препоръчват за дамите обувките на SHY, които се считат за висша мода и се разпространяват в много малко бутици в Европа. Колекцията често се движи около една централна идея и обикновено включва различни стилове обувки, като дамски обувки с висок тънък ток, боти, които обикновено се съчетават с подходящ стил чанти.

Сподели в: