Обратен ефект обещават незабравим купон на сцената на Spirit of Burgas

Обратен ефект: "Участието ни в "На Тъмно" сцената ще е незабравим купон"

Обратен ефект се заканиха да превърнат първата фестивална вечер на „На тъмно” сцената в незабравим купон. „Имаме и доста нови парчета, а на такава сцена звучим много рокаджийски, така че нека се забавляваме заедно, да пеем от сърце – ние можем да създадем тази атмосфера със сигурност, така че просто елате!” – заканиха се авторите на „Моля ви, мадам“ и  „За Марчето”.
В първата вечер на „На тъмно” сцената ще се качат и купонджиите от 7EDEM. Групата, с повече от 10-годишна история, има два издадени албума и стотици концерти по света (включително турне в Бразилия). Ще чуем и новите им парчета, които са част от  следващия албум на бандата – "SEEEX!". Албумът е обещаваща комбинация от реге, пънк, фънк, латино и брас секции.
На 12 август 2011 година част от „На тъмно” сцената ще бъдат и Млък, които участват в Spirit of Burgas за втори път. Бандата със специфичен стил (метъл, пънк и алтърнатив звучене със ska, dub и дори танго елементи) е свирила на една сцена с Marilyn Manson на Best Fest в Румъния, както и с пънк легендите Toy Dolls на Rokaj Fest в Загреб, така сцената на „На тъмно” ще им бъде напълно подходяща!
Maze също ще поднесат своя ню метъл, подплътен с мелодичност, динамика и изразено клавирно присъствие още на първата вечер от фестивала.
Бургазлиите Bee in the Bonet и взривоопасната пънк-рок банда Bright Sight също ще се впишат подобаващо в купона същата вечер, а ZIONLIONZ’s REGGAE EXPERIENCE ще закриват и трите вечери на „На тъмно” сцената и ще се опитат да докажат на всички защо регето е начин на живот!
На 13 август 2011 г. „На тъмно” зоната на Spirit of Burgas ще се изпълни със ска, пънк, реге и суинг, за което ще се погрижат The PomoriansLa Muchedumbre със специалното участие на 4efo The Machine,  Frontero, Mazut и Rocco e Freddy.
В последните няколко месеца The Pomorians свириха с Manu Chao, Mark Foggo  и Jaya the cat, а масовият им хит „Обичам” ще прозвучи на едно от най-подходящите за това места – плажа на Бургас.  За да се присъедини към  La Muchedumbre Чефо Машината се завръща от Перу само няколко седмици преди участието им на „На тъмно” сцената.
Новата ска формация Rocco e Freddy и невписващите се в никакъв познат досега музикален стил Mazut ще бъдат другите банди във втората фестивална вечер на сцената.
На 14 август 2011 „На Тъмно“ ще акцентира върху инди рок формацията с десетки награди и отличия от международни класации – Macrophone. „След няколко години усилена работа, най-доброто, което можеше да се случи, е да се срещнем с феновете на такъв форум като Spirit of Burgas!” – твърди Алан, фронтмен на Macrophone.
Домакините от Бургас – Силует и Алкофилия пък ще подгреят подобаващо купона заедно с Viperfish и No Values, защото една от най-големите изненади на „На тъмно” сцената в тази вечер ще бъде рок дамата на българската музика Милена! След като миналата година на същата сцена забиха Ревю, логично и заслужено е тази година Милена и нейната група да довършат започнатото!
Освен качествения музикален подбор, собственикът на веригата „На тъмно” Ник Тодоров обещава на посетителите добър звук, осветление, фен зона, шатра, награди и много изненади. Съвсем скоро очаквайте подробности и за тях!
„На тъмно“ сцената се реализира и с подкрепата на Beck’s – немска марка бира номер едно в света. И тази година брандът партнира на най-големия летен фестивал в България и прави възможни участията на най-добрите български и чужди групи.

Пълна програма на сцената „На тъмно”
12.08 – Петък
ОБРАТЕН ЕФЕКТ
7EDEM
МЛЪК
Bright Sight
Bee in the Bonet
ZION LION’s REGGAE EXPERIENCE

13.08 – Събота
THE POMORIANS
La Muchedumbre
(feat. 4efo The Machine)
FRONTERO
MAZUT
ROCCO E Freddy
ZION LION’s REGGAE EXPERIENCE

14.08 – Неделя
МИЛЕНА
Алкофилия
Силует
Macrophone
Viperfish
No Values
ZION LION’s REGGAE EXPERIENCE

БИЛЕТИ ЗА ФЕСТИВАЛА:
Препродажба – в мрежата на Eventim.bg
1-дневен билет: 50лв.
3-дневен билет: 120лв.
На входа в дните на фестивала:
1-дневен билет: 60лв.
3-дневен билет: 140лв.

Сподели в: