Нощ и ден ще се слеят с INSOMNIA

Гответе се и за безпощадно афтърпарти, предупреждават от Метрополис

Август, най-летният от летните месеци е вече на един дъх разстояние, а с неговия втори ден идва и неустоимото лятно приключение INSOMNIA.  Плажът на Къмпинг "Градина" до Созопол ще посрещне вече утвърдения любимец на българската публика Sam Paganini, холандската фурия Egbert и експлозивния италианец  Luigi Madonna.

Организаторите от Метрополис  са се погрижили и за създаването на VIP зона за любителите на плажния комфорт. Специалните гости на събитието ще се насладят на удобства в Apache Beach Bar, който разполага с удобни места за сядане и сервитьорки, чиято грижа ще бъде осигуряването на добре охладени разнообразни напитки. Ексклузивните VIP билети са достъпни на цена от 36 лева.

Apache Beach Bar ще бъде и мястото, където ще се развихри афтърпартито, което няма да завърши преди понеделник сутрин!! Непосредствено след финалните бийтове на главната сцена, неуморните фенове ще намерят своя пристан на плажния бар заедно с DJ Steven, Jassen Petrov и Miss Lidiya. Освен тях на сцената ще се изредят още 13 диджея, между които и Стоян Мартинов, известен в нощния живот на Чикаго като Marin Stoy. Старозагорецът е пускал рамо до рамо с артисти като John Digwed, Sasha, Dubfire, Hernan Cattaneo, резидент е на най-популярното неделно парти в града Boom Boom Room и често пуска в най-горещия ъндърграунд клуб в Чикаго – Spybar, а за INSOMNIA ще бъде подходящо допълнение към българската ударна група.

Самият Egbert е решил да удължи престоя си в България с два дни, защото летният бранд на Метрополис вече е легендарен с неочакваните си продължения.

Лятното парти безсъние започва!

Сподели в: