Нощта на любовта е в Антракт

Танци, музика, вино и любов в new-vintage стил на 14 февруари

Точно на 14 февруари, от 21:30 ч.,в кафе-галерия Антракт в София, ще се проведе специална вечер, посветена на двата прекрасни празника – Трифон Зарезан и Свети Валентин.

Да погледнем на любовта по един „нов-винтидж“ начин – любовта към музиката, танците, виното, споделете вечерта с половинката си, с приятелите си, с емоцията на суинга, всеки е добре дошъл!

Дансингът ще открият Swingin Monkeys с програма по завършване на нивата на учениците от групите по буги вуги, а в хода на вечерта очаквайте танц посветен на любовта на едни от най- добрите двойки от Swingin Мonkeys.

От Vintage Sound Selectaz сме ви подготвили цяла палитра от нечувани, но уникални винтидж парчета! Ще пускаме, както винаги, само от плочи! Погрижили сме се музикалната селекция не само да ви накара да се разтанцувате, но в следващата (поне) една седмица да не спрете да си тананикате с усмивка на уста!

Традицията си е традиция – по случай Трифон Зареан за всеки ще се лее вино срещу представяне на билетчето ви на бара на Антракт.

Всички са добре дошли, уверяваме ви, че това е най-добрият възможен сценарий за добро прекарване на вечерта!

Подготвили сме ви изненади още от входа!
Забавлението е гарантирано с един романтичен антракт.

Вход:7 лв. + безплатно питие + още изненади
Начало: 21:30

Още в Антракт:
"Подписано с любов" – "Поетично кафене" през февруари

Прочетете още:
Книги, вино и хенд мейд подаръци за любов

Сподели в: