"Нощи в Роданте" – винаги има втори шанс да откриеш любовта на живота си

Ричърд Гиър и Даян Лейн се събират отново на екрана в романтичната драма "Нощи в Роданте” по бестселъра на Никалъс Спарк, който разказва за двама души, които откриват, че винаги има втори шанс да откриеш любовта на живота си.

Ейдриън (Даян Лейн) е жена, която още се бори с изневярата на съпруга си и с това да изгради отново живота си без него, когато разбира, че той иска да се върне при нея. Разкъсвана от противоречиви чувства, тя приема възможността да избяга от всекидневието си. Нейна приятелка я моли да я замести в мотела й в Роданте за уикенда. Там, на отдалечения бряг, Ейдриън се надява да намери спокойствието, от което се нуждае, за да преосмисли живота си.

По това време не е сезонът и мотелът ще бъде oтворен за необичайното пристигане на единствения си гост – Пол (Ричърд Гиър), доктор от града. Преди много време той жертва семейството си заради кариерата си и сега идва в Роданте, за да изпълни свое трудно задължение, както и да се изправи пред собствената си съвест.

Те са двама непознати, споделящи един и същи покрив. Но когато силна буря ги застига, те се обръщат един към друг за утеха и започват романс, който ще промени живота им завинаги.

Премиерна дата в България: 14 ноември 2008 г.
Производител: Village Roadshow Pictures,Warner Bros
Световен разпространител: Warner Bros
Оригинално заглавие: "Nights in Rodanthe”
Националност: САЩ
Световна премиера: 26 септември 2008 г.
Времетраене: 97 мин.
 
Режисьор: Джордж С. Улф                   
Сценаристи: Ан Пийкок и    Джон Романо           
Музика: Джанин Тесори    
Оператор: Аффонсо Бито, ASC, A.B.C
Монтаж:  Браян А. Кейтс
Художник: Патриция Вон Брендстийн                         
Изп.продуценти: Дъг Клейборн, Алисън Грийнспан и Дана Голдбърг     
Продуцент: Денис Ди Нови

В ролите: Даян Лейн, Ричард Гиър, Кристофър Мелъни, Скот Глен, Виола Дейвис и други.

Сподели в: