Нора от Мюзик Айдъл ще участва във фестивал в Черна гора

Финалистката от второто издание на Мюзик Айдъл Нора Караиванова ще вземе участие в най-популярния фестивал в Черна гора – "Сунчане скале 2008” („Suncane Skale 2008”). Тази година той ще се проведе от 7 до 9 юли в град Херцег Нови.

"Сунчане скале” ще бъде открит на 7 юли, като първата вечер ще бъдат раздадени Наградите на принца в 14 категории. Сред най-интересните са за хит, сингъл, дебют и албум на годината. Сред номинираните са голяма част от балканските звезди като победителката от Евровизия` 2007 Мария Шерифович, Тони Цетински, Владо Георгиев, Наташа Беклавац, Милена Вучич, Гоца Тржан, Ал Дино, група Зана и др. Специален приз за цялостен принос ще бъде присъден на трагично загиналия в катастрофа Тоше Проески.

Втората вечер – Нови звезди, е посветена на талантите, които тепърва се утвърждават на музикалната сцена.

За българската публика ще бъде най-интересна третата вечер, на която ще бъде връчена наградата за песен на годината. Нора ще бъде в дует с миналогодишния участник на този музикален форум Стефан Илчев. Двамата ще представят песента "Любовта”, по музика и текст на Милен Македонски и аранжимент на Емил Бояджиев. Тя е под номер 11 в конкурсната програма.

Сред конкурентите на Нора и Стефан ще бъдат сръбската група Луна, хърватката Антония Шола, словенското дамско трио Feminnem, Йелена Розга и др.

Сподели в: