Нора Караиванова с нов радиосингъл

Нора Караиванова поздравява всички влюбени с романтичната балада „Трябва Ли”. Дни преди празника на любовта Нора се похвали с нов радиосингъл. Предстои заснемане на видеоклип.

„Когато останеш сам спомни си за хората, които те обичат, спомни си за хората, които обичаш. И ако ме питаш "Трябва ли" аз ще ти кажа – Трябва! Защото точно те правят нашия свят цветен, точно те ни карат да се чувстваме истински живи и те ни карат да бъдем хора. Трябва ли? Оо да, трябва!" – споделя тя.
                                                                       
„Трябва Ли” е по музика на Бисер Иванов. Автор на музиката и на „Розови очила” и „Кой Си Ти”. Текстът отново е на Нора Караиванова, а аранжиментът е на Георги Янев. Продуцент –  Dream Team Productions

И още новини – на 20 февруари на сцената на Музикалния театър е постановката на култовия мюзикъл „Чикаго” с участието на Нора Караиванова, в ролята на Мама Мортън – надзирателката на затвора.

Нора Караиванова, която е  посланик на символа на правата на човека ще участва и в благотворителните концерти на:

15 февруари – София – Военен клуб – Благотворителен бал "Revolution of love" –  под егидата на Националния Класически Лицей. Балът е организиран от Национална Гимназия за Древни Езици и Култури (НГДЕК) и има за цел да събере средства за надарени деца в неравностойно положение и да инвестира в тяхното образование. 

22 февруари – Стара Загора – Спортна зала " Иван Вазов" – Благотворителен концерт в подкрепа на кампанията за борба с хепатита под наслов " Хепатитът до мен". Организатори на събитието са Фондация „Христо Гешов” и Национално сдружение „Хепасист“. Има за цел да събере средства за тестове за хепатит, които в последствие безплатно да бъдат правени за хората с цел превенция.

Сподели в: