Нора Караиванова: Много вярвам в своя талант

Нора познаваме като финалистка от Music Idol 2, но в момента гради собствената си музикална кариера. Щаслива е в личен и професионален план. Малко преди българският финал на Евровизия тя отговори на няколко въпроса на Kafene.bg

Какво се случва с теб в момента?
Всичко върви добре. Факт е и моят първи сингъл, участвам с него в един от най-престижните конкурси „Евровизия” и лека-полека тръгвам сама по своя път.

След успешния ти дует с Графа смяташ ли, че и новото ти парче ще е поне толкова успешно?
Много се надявам. Засега чувам само добри отзиви от своите колеги, което много ме радва, но тепърва парчето тръгва. Много вярвам в него.

Какви са амбициите ти за Евровизия, смяташ ли, че имаш шансове да спечелиш българския финал?
Всеки от финалистите има шанс и всеки е отишъл там  да се бори за победа. Кой ще спечели, ще го кажат хората. Надявам се да успея да спечеля публиката на своя страна, но не  подценявам и конкуренцията.

Кои са хората без които не би постигнала всичко това?
На първо място са създателите на този продукт – Бисер Иванов, който написа музиката и Жоро Янев, който направи аранжимента, моите продуценти от „Вирджиния”, които са виновни всичко това да е реално, както и режисьорът на клипа Васко Стефанов. Има и стилисти, гримьори, фризьори, хореографът Милен Данков – общо взето доста голям екип сме заформили А сега и Deep Zone направиха ремикси – за радио плюс няколко клубни версии.

С кои от твоите колеги предпочиташ да работиш?
Аз съм човек, който се сработва лесно, така че мога да работя с всеки, стига да отговаря на концепцията ми.

Определяш ли се като успял артист в България и въпреки трудностите има ли шоубизнес у нас?
Все още не мога да се нарека успяла, защото правя първи крачки. За шоубизнеса мога да кажа, че всеки се опитва да поддържа някакво ниво, колкото и да е трудно, но не всеки успява да издържи на натоварването.  Въпреки всичко, успяваме все още да изкарваме продукти, които да привличат вниманието на хората.

Би ли работила извън България?
Да, бих опитала късмета си и навън.

А би ли направила компромис за много пари?
Не с всичко бих правила компримиси по принцип, независимо дали ще е за пари или друго.

За какво мечтае Нора в личен и професионален план?
Много ми се иска вече България да покаже на целия свят талантите си и се надявам аз да съм една от тях. А в личен план, съм си постигнала мечтата – до мен е човекът, който винаги съм търсила.

Твоето пожелание за читателите на Kafene.bg.
Пожелавам да се усмихват по-често, колкото и да е трудно днес и да не спират да пият кафе в Kafene.bg.

Сподели в: