„Ножица – трепач" № 200

„Ножица – трепач" № 200 – това е Вашият избор за събота вечер! Не се чудете повече, как да прекарате нощта на 26 февруари. В Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ” се намира всичко, което очаквате и не очаквате.

Търсите нещо специално? – „Ножица – трепач" Ви предлага динамично и разтърсващо преживяване, това което още не подозирате, е че негови сценаристи и режисьори ще бъдете Вие!

Искате изненади? – Нощта на „Ножица – трепач" е пълна с тайници, които чакат да бъдат отворени от Вашата ръка… Започнете от вратата под неоновия надпис „Ножица – трепач”. Ще влетите не просто в обичайната за фризьорски салон суетня, а право на въоръжените до зъби с гребени, ножици, сешоари, преси, гелове, пудри, вакси и… Бръсначи! – Фризьорът Габи Кънчев (Ненчо Илчев) и Фризьорката Диди (Александра Сърчаджиева). Действието е започнало. Буклите на Диди са в нервни гърчове, а дребничкият Раби е с навити за саморазправа ръкави. Лоте Вагнер – пианистката от горния етаж – свири по десет минути, през десет минути, без да спира, вече десети ден. И ако изсвири още нота, само още една нота от тази НЕПОНОСИМА… Могат да го представят, като самоотбрана при временна невменяемост, подсказва незабелязано промъкналата се Баронеса Елеонора фон Ваксберг (Стефка Янорова). В напрегнатата тишина прогърмява НОТАТА, след която нищо не може да бъде спряно и върнато назад. Лоте е МЪРТВА! Няма виновен! Няма невинен! Следователя (Веселин Ранков) и Помощник следователя (Георги Къркеланов) се впускат в заплетено разследване. Лоте-то е МЪРТВА! Защо? Можеше ли да живее??? Кой е виновникът??? От къде се взе Мистър Пропър? Убиецът е тук!

Нуждаете ли се от още вълнение? – „Ножица – трепач" ще Ви го даде! Тя е приключение, в което приумиците на Вашето въображение ще водят Веселин Ранков, Георги Къркеланов, Ненчо Илчев, Александра Сърчаджиева, Иван Радоев, Стефка Янорова и Александър Дойнов.

Но, не Ви се поемат ненужни рискове? – „Ножица – трепач" е гледана от 6 000 000 души по света и от 150 000 души на сцената на Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ”!

И ако все още не Ви е достатъчно? – „Ножица – трепач" № 200 Ви предлага нощ безкрай! Защото краят на спектакъла ще бъде начало на Вашата вечер със звездите на „Ножица – трепач" стига това да бъде желанието Ви. С комплимент към Вас и Вашите приятели, в компанията на тих джаз и неформалната среда на „FANCY” Ви предлагаме чаша ароматно вино и възможност да побъбрите с любимите си актьори в …примамливо предложение за събота вечер. НАЛИ!!!

Ако и Вие мислите така присъедините се към „Ножица – трепач" № 200

Местата са ограничени и няма да Ви чакат дълго!

Сподели в: