„Ноември" през септември

През месец септември излезе романът на Явор Веселинов „Ноември". Това е еротичен криминален трилър с елементи на мистика и магия. Преплита в себе си общочовешки парадигми, заедно с въпросите и състоянията, които измъчват главния герой. А той е детектив от полицията, разследващ убийство, влюбва се опасно в жена, която може да бъде фатална за него, и то не само в професионален план. Чувствата и терзанията му са изгарящи. Еротичните сцени са изпепеляващи и скандални.

Действието е динамично и непредсказуемо. Има неочаквани обрати и поява на нови и интересни герои. Любопитен елемент в книгата е използването на поезия. Главният женски персонаж, всъщност е известна певица. Фрагменти от нейни песни, които участват ефектно в действието, всъщност са стихове на голямата наша поетеса Маргарита Петкова.
Какво е да се влюбиш в страховете си? Какво е да обикнеш своя потенциален враг и противник? Докъде си готов да стигнеш в една любов, която може да те изсмуче целия, преди да те убие? Готов ли си да загърбиш всички страхове, да се усъмниш в приятелството и да го жертваш заедно с душата си, в името на едно силно и изгарящо чувство, което е равносилно на болест. Това са въпроси, на които всеки ще си отговори, след като прочете „Ноември".

Авторът Явор Веселинов, освен романът „Ноември", е написал и „Самоубийци" (2011), а скоро предстои и издаването на „Сънища". Явор живее в София, където има ветеринарна практика. Занимава се активно със спорт. Пише отдавна и сега споделя своя талант и въображение чрез книгите си. От няколко дни книгата "Самоубийци", преведена на английски език и с изцяло нова корица, се продава в електронен формат от Amazon.com.
Романът „Ноември" е първият художествен роман от марката ROI Books. Марка, под която екипът на ROI Communication навлиза в света на художествената литература след като вече повече от 13 години издава специализирана литература. Изкушението идва от един млад български автор, в чийто книги ние повярвахме. Книгите с логото ROI Books ще са за свободното време, защото дори и най-големите експерти имат нужда от храна за душата.
ROI Communication е бутикова ПР агенция, която издава специализирана литература. Агенцията е носител на наградата „ПР книга на годината" на Българското дружество за връзки с обществеността за изданията „Създаване на корпоративна репутация" (2005 г.) и „Добавената стойност на ПР" (2002 г.). Първото българско издание на "Ефективен Пъблик Рилейшънс" е първата издадена книга от ROI Communication в тази област и излиза през 1999 г.

Сподели в: