Нов център за танци отвори врати в София

Танцовият център Dem Divas dance spot е новото място в София, където всеки може да се научи да танцува стрийт денс. Момичетата, които се занимават с хип хоп и стрийт танци от няколко години усетиха, че е време уникалният им стил да събере повече последователи и за целта отварят зала ул. "Раковски" 107, в която ще преподават танци.

Тренировки ще има всяка седмица, събота и неделя от 17.00 ч. в центъра на София, а месечната такса ще бъде 30 лв. През следващите седмици ще се раздвижите доста добре на старателните загрявки, а с изучаването на нови хореографии ще влезете в час с хип хоп танцувалните стилове. Наред с това ще се подобри значително вашата танцова техника и движенческа култура. Като странични действия могат да се наблюдават подобряване на стойката, походката, леко отслабване и стягане на активните мускули.

Танците като стил и програма са подходящи както за младите диви, така и за тийнейджъри от мъжки пол. Времето на тренировките е подходящо и за млади работещи хора, така че няма ограничения във възрастта.

Откриването на залата бе на 16 януари 2010 г., когато е и първата тренировка. Треньори и хореографи са Александра Цветкова (A-Style) и Ивайла Гергова (AvA), които имат опит с подготовката на танцьори и в участия на редица състезания по хип хоп танци в България. Успоредно с тренировките на начинаещи в танците, Dem Divas се развиват като танцова хип хоп група, правят партита в столичните клубове и подготвят деца до 12-годишна възраст за бъдещите хип хоп танцьори на България. Наскоро A-Style взе участие в подготовката на звездите в едно от танцовите риалита в българския ефир и участва в танцова сцена от шоуто със световно известен хореограф.

Сподели в: