Нов таен агент се изправя срещу шпионският свят на ЦРУ в "Наследството на Борн"

Новият таен агент в Наследството на Борн е Арън Крос /Джереми Ренър/, чиито залози на живот и смърт са предизвикани от събитията в първите три филма за Джейсън Борн. Сценаристът на филмовата поредица Тони Гилрой, създава и историята на четвъртата част, този път в сътрудничество със своя брат Дан Гилрой. В Наследството на Борн той се изявява и като режисьор.

Разширявайки света на Борн, Гилрой въвлича в шпионския екшън освен познати персонажи и няколко ключови нови лица и герои. Джереми Ренър, който наскоро участва като Ястребово око в блокбастъра „Отмъстителите”, влиза в ролята на новия главен герой агент Арън Крос. Съпругата на Даниел Крейг Рейчъл Уайз, поема другата главна роля на д-р Стефани Шнайдер. Тя участва в създаването на „Ауткам”, проект стартиран от ЦРУ след като затварят „Операция Тредстоун” и чийто агент е Крос. Двамата ще трябва да обединят усилия и да избягат преди да бъдат елиминирани от агенцията. Едуард Нортън се включва като агент Байер от ЦРУ, злодеят, който ги преследва.

В Наследството на Борн отново се появява пет пъти номинирания за „ОскарАлберт Фини в ролята на д-р Алберт Хирш. Той е човекът стартирал програмата на моделиране на поведението, на която е подложен Джейсън Борн в предишните три филма. Джоан Алън се завръща в ролята на замесник директорa на ЦРУ Памела Ланди.

Напълно в стила на Борн, новият трейлър на кинолентата демонстрира много динамика, екшън, преследване и загатва за тайната, срещу която ще трябва да се изправи Арън Крос. Премиерата на Наследството на Борн в кината у нас е на 31 август 2012 г.

Сподели в: