Нов роман на Виктория Фокс ще зарадва читателите на еротични романи

През деня Виктория Фокс живее в Лондон. Нощем разпуска във въображаемото си имение в Ел Ей, като пие луксозно шампанско в джакузито и любувайки се на широкоплещестия чистач на басейна.

Родена е през 1983 г., посещавала е училище-интернат в тийнейджърските си години, има висше образование по английска литература. По време на следването си написва своя първи (непубликуван) еротичен роман Най-трудната част. Въпреки това жанрът така и не загубва очарованието си за писателката. Виктория иска да твори скандална литература – първични, пикантни, греховни четива, възпламеняващи онази позабравена искра от славните дни на Джаки Колинс и Джили Купър. Като една дълговременна почитателка на класическите еротични романи от осемдесетте години, Виктория често се питала какво ли е да водиш живот на „палава” авторка. След няколкогодишна кариера в книгоиздателския бизнес, решава да напусне и да научи – не е съжалила и за момент…

"Холивудски грешници" е първият й публикуван роман. Списание Closer го описва като „шеметна смесица от порочност, лукс, страст и власт”, а Now й дава пет звезди – „тъмната страна на шоубизнеса ни грабна още от първата страница”.

Чрез "Островът на изкушението" погледът ни отново е насочен към хайлайф културата, която примамливо предлага бягство от действителността. Звездният живот в разкош и сладострастия крие своите мрачни табута. Действието в романа се развива на мегалуксозен частен остров насред Индийския океан, притежание на световноизвестен бизнес предприемач, укриващ тъмна, пагубна тайна.

Островът на изкушението може да бъде открит в книжарниците благодарение на издателство Сиела.

Сподели в: