Нов проект на Ясен и Алекс

На 22 септември след 23 ч. почитателите на клубния саунд ще имат възможността да видят на живо в клуб Escape тандема Ясен и Алекс.

Проектът Ясен Козев и Александра Раева е гаранция за качествена музика още прочитайки имената над музикантите застанали зад него.

Ясен Козев е един от създателите на легендарното вече трио Булгаро, което не само успя да спечели два пъти наградата на ММ, а и доби широка популярност като първият наистина стойностен български проект за електронна музика. Заедно със своите колеги, съученици и приятели Явор Русинов и Орлин Кюркчийски Ясен превръща Булгаро в мащабен етно електронен проект който в основата си е изграден на напълно автентични Български и Турски етно гласове събрани от музикантите най-вече в Източните Родопи.

Различни в стилово отношение, музикантите успяват да преплетат вижданията си в една посока (етно-електронната музика) в резултат на което се получава един наистина интересен продукт. В проекта участват също певици от "Космическите гласове на България", а както и напълно непознати дори за фолклористите Каракачански гласове и песни.
Днес Ясен отново е в студиото в работа по нов соло проект, който обещава да бъде още по-добър…

Какво да кажем за Александра Раева – тя е колкото красива, толкова и бунтарка. Известна със скандалното си напускане на шоуто на Слави, днес Александра Раева е певица, манекенка и … моден дизайнер. За тези от вас, които не помнят, е редно да споменем, че за гардероба на балет "Сатен" отговаряше именно Алекс.

За повече информация:
www.clubescape.bg
www.ProFile.bg

Сподели в: