Нов плодово-цветен аромат с втория парфюм на Фърги – Outspoken Intense

Вдъхновението: Когато искате да бъдете център на вниманието, покорете момента с Outspoken Intense от Фърги. Замислен като провокиращо продължение на оригиналния Outspoken, вълнуващият нов плодово-цветен аромат ви дава силата да привлечете вниманието върху себе си и да изпитате тръпката от това. Преоткрийте своето най-самоуверено, секси, неочаквано „Аз” с Outspoken Intense.

Лицето: Свикнала да приковава хиляди погледи, певицата, актриса и дизайнер Фърги завладява всеки със своето окровено присъствие. От червения килим до самата сцената, Фърги винаги е център на вниманието. Чрез Outspoken Intense Фърги споделя с феновете си едно изживяване – от тръпката на сценичната изява до неустоимия прилив на енергия, която го следва.

Фърги: „Толкова се забавлявах покрай разработването и пускането на първия ми парфюм с AVON, че за своя втори аромат ми се искаше да прибавя малко повече завършеност. Outspoken Intense е провокативна смесица от секси самоувереност и дръзка женственост, която улавя трепета и възбудата от това да бъдеш в центъра на вниманието. Усещаш един постоянен наелектризиращ заряд – усещане като никое друго!”

Нотки: Съблазнителните връхни нотки на къпини, искряща карамбола и сладък кумкуат пленяват публиката. Сърцевината от сладко страстниче прибавя смел и жизнен завършек към уханието на красива гардения и кадифени портокалови цветчета. Основата от чувствен мускус, обвит в бял кехлибар и светъл кедър, създава траен ритъм на аромата.

Съствавките:
Карамбол: С уникалния вкус, напомнящ слива, ананас и лимон, екзотичният плод придава мигновен взрив към звездната сила на аромата.
Цвете на страстта: Типичната сладост на това цвете допълва аромата със смел почерк и изискана, пищна мелодия.
Чувствен мускус: Нежен и топъл, мускусът дава земна, дървесна чувственост на парфюма.

Сподели в: