Ново ток-шоу стартира в българския телеефир

От месец септември стартира ново ток-шоу в българския телевизионен ефир носещо името “Ексклузив”. Продуценти на високо бюджетното шоу са сръбската фирма “D&H” Group, които за първи път работят с българи. Предаването е уникално по рода си, тъй като е с доста оригинална концепция.

Всяка седмица звездите на българския шоу бизнес ще правят своите откровения и така ще печелят нови почитатели сред феновете. Водещ на развлекателното шоу е Борислав Иванов, бивш кадър на скандалното предаване “Сигнално Жълто”. Предаването няма да се излъчва само по една телевизия, а по цели 12 от които Херос ТВ, Хот ТВ както и 4 софийски телевизии.

Целта на предаването е да разсее умората от социалните и икономически проблеми, от новините и потоците сериозна информация, която ни залива отвсякъде. Дръзки материали и смели сравнения ще ви накарат да погледнете с други очи на известните личности и да се забавлявате както с никое друго подобно предаване!
а

Стартът на “Ексклузив” ще се излъчва едновременно в България, Сърбия и Македония. От екипа разкриват, че първите гости ще бъдат Драгана Миркович, Тоше Проески и Сарбел, които са подготвили запомнящо се шоу.

Сподели в: