Ново предаване за авторска рок музика

По Neterra TV (www.neterra.tv/bg), категория “Музика” стартира предаването за авторска рок музика Midnight Club. Водещи са вокалистката на RAMPART – Мария и вокалистката на Let them die – Симона. Midnight Club има за цел да популяризира авторската музика на млади рок банди и да представи на живо техни клубни участия.

На интернет страницата на neterra TV могат да се гледат интервюта и лайв изпълнения на Ер Голям, Лавина, Еридан, Пеци Пецито Бенд, Hyperborea, Urban Grey, Affection, Last Season, Daily Noise Club, Kayno Yesno Slonce, Rampart, Light the Torch и други.

Първите предавания са реализирани със съдействието на Rock Bar FANS, който традиционно предоставя възможност на млади рок групи да изпълняват авторски репертоар.

Midnight Club акцентира върху новото и ексклузивното от българската клубна сцена. В класацията на предаването участват всички заснети записи на лайв изпълнения. В него можете да видите още и музикални новини. Очаквайте изпълнения на живо на групите Virus и Yuvigi и интервюта с тях в предстоящото четвърто предаване.

Сподели в: